Homar Thermidor

Homar Thermidor
Nevoie de un curs principal fără gluten, primar, pescatarian și דל פחמימות,? Homar Thermidor ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 2. O porție conține 390 calorii, 25g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $ 3.23 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 215 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți vin, cremă dublă, homar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi crema dublă, puteți urma acest fel principal cu Încărcat Kit Kat Unt De Arahide Negrese ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Homar Thermidor, Homar Thermidor, și Homar Thermidor.

Instrucțiuni

1
Tăiați homarul pe jumătate pe lungime și scoateți carnea din gheare și coadă. Lăsați într-o parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2
Scoateți orice carne din cap și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Tăiați carnea în bucăți și puneți-o înapoi în coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați șalotul; gătiți și amestecați până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
6
Se amestecă în stocul de pește, vinul alb și crema dublă. Aduceți la fierbere și gătiți până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă DublăCremă Dublă
Stoc De PeșteStoc De Pește
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
7
Se amestecă muștarul, sucul de lămâie, pătrunjelul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
8
Preîncălziți broilerul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Așezați jumătățile de homar pe o tigaie sau o foaie de copt și lingurați sosul peste carnea de homar din coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Presărați parmezan deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
11
Se fierbe timp de 3 până la 4 minute, doar până se rumenesc.
12
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Samuel Billaud Chablis Premier Cru Les Vaillons Vieilles Vignes cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 33 de dolari pe sticlă.
Samuel Billaud Chablis Premier Cru Les Vaillons Vieilles Vignes
Samuel Billaud Chablis Premier Cru Les Vaillons Vieilles Vignes
Grapefruit roz pe nas. Progresia complexă a Palatului, începând cu arome de plante medicinale, pietre umede și var cu mineralitate și un finisaj uscat.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate11
Revista