Herbed Praz Tarta
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 200 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Această rețetă servește 16 și costă 63 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, lapte, nuci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Picior de miel umplut cu pansament de praz cu ierburi, Praz fără Gluten și sos de ierburi, și Tartă De Praz.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, sotati prazul, ardeiul rosu si usturoiul in ulei pana cand se inmoaie.
Scoateți din căldură; se răcește timp de 5 minute. Se amestecă brânza, muștarul și ierburile; deoparte.
Pe o suprafață ușor înmuiată, rotiți fiecare foaie de patiserie într-un 12-in. cerc.
Transferați pe foi de copt căptușite cu hârtie pergament. Se amestecă amestecul de praz peste patiserie până la 2 in. de margini. Îndoiți marginile de patiserie peste umplutură, lăsând centrul neacoperit.
Ungeți patiseria pliată cu lapte; presărați cu nuci, dacă doriți.
Coaceți la 375 de minute timp de 20-25 de minute sau până când crusta devine aurie și umplutura este bulbucată. Folosind hârtie pergament, glisați tarte pe rafturi de sârmă. Se răcește timp de 10 minute înainte de tăiere.
Serviți cald. Refrigerați resturile.