Haricots Verts și ciuperci sălbatice cu alune
Haricots Verts și ciuperci sălbatice cu alune ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 6 și costă 84 cenți pe porție. O porție conține 92 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți ulei de măsline, haricots verts, oțet de vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, care este super. Încercați Haricots Verts Cu Alune, Haricots fumoase Verts și ciuperci, și Pui fiert cu ciuperci, migdale și Haricots Sotate Verts pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați oțetul, 2 lingurițe de ulei, sare și piper într-un castron mic.
Gatiti fasolea in apa clocotita 2 minute sau pana cand este crocanta.
Scurgeți și scufundați fasolea în apă cu gheață; scurgere.
Încălziți 1 linguriță de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci la tigaie; saut 7 minute sau până când lichidul se evaporă.
Adăugați ceapa; saut 1 minut.
Adăugați fasole; saut 3 minute sau până când se încălzește bine.
Adăugați amestecul de oțet și alune în amestecul de fasole, aruncând pentru a acoperi.