Hanuka Miere Cookie - Uri
Hanukkah miere cookie-uri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 72 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 42 și costă 27 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr pudră, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Dragă – sunt nuci pentru tine-fursecuri ușoare de Ziua Îndrăgostiților cu nuci de miere (fără Gluten), Hanuka Piept, și Hanuka Latkes.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375. Ungeți ușor foaia de biscuiți. Într-un castron mare, amestecați 1/3 cană zahăr pudră, untul, mierea, 1 linguriță extract de migdale și ou. Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu și sarea până se omogenizează bine.
Pe suprafața ușor făinată, acoperită cu pânză, rulați aluatul cu grosimea de 1/8 inch.
Tăiați cu tăietori de prăjituri.
Așezați la aproximativ 1 inch distanță pe foaia de cookie.
Coaceți 7 până la 8 minute sau până se rumenesc. Scoateți imediat din foaia de cookie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 15 minute.
Pentru glazura de migdale, într-un castron mediu, amestecați 2 căni de zahăr pudră, 1/4 linguriță de extract de migdale și 2 linguri de apă până la omogenizare. Se amestecă 1 lingură de apă rămasă, 1 linguriță la un moment dat, până se întinde.
Pentru glazura albastră, într-un alt castron mediu, amestecați 1 cană de zahăr pudră și suficientă apă pentru a face glazură care poate fi ușor stropită sau folosită într-o pungă de decorare, dar care își păstrează forma. Se amestecă 3 sau 4 picături de culoare alimentară.
Întindeți glazura de migdale peste fursecuri. Decorează cu glazură albastră.