Halibut la grătar cu sos curry de porumb-nucă de cocos și Chutney de roșii Cherry la grătar

Halibut la grătar cu sos curry de porumb-nucă de cocos și Chutney de roșii Cherry la grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați halibutul la grătar cu sos de Curry de porumb-nucă de cocos și Chutney de roșii Cherry la grătar. Acest fel principal are 755 calorii, 34G de proteine, și 56G de grăsime pe porție. Pentru $9.87 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 14 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Un amestec de roșii de struguri, ulei de canolan, oțet de cidru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi mărul granny smith, puteți urma acest fel principal cu Ușor de mere crocante cu unt de arahide Granola + un fel Granola Giveaway ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Încercați Halibut la grătar cu sos curry de porumb-nucă de cocos și Chutney de roșii Cherry la grătar, Halibut la grătar cu sos de roșii Lemongrass, și Halibut la grătar condimentat cu Chili cu Salsa cochetă la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Încălziți uleiul într-o tigaie medie sotată la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ceapa, merele și pudra de Curry Mesa și gătiți până când ceapa și merele se înmoaie, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați stocul, aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți, neacoperit, timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Adăugați laptele de cocos și trei sferturi din boabele de porumb. Se fierbe la foc mic, neacoperit, până se îngroașă ușor, încă 25 până la 30 de minute. Se strecoară sosul finit într-un castron mare, se adaugă porumbul rămas și se gustă pentru condimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Preîncălziți un grătar pentru grătar direct și indirect.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Ungeți halibutul pe ambele părți cu ulei și presărați sare și piper. Grătiți la foc mediu-mare până când este ușor carbonizat pe prima parte, aproximativ 4 minute. Flip și char cealaltă parte, încă 4 minute. Dacă peștele nu este încă gătit, rotiți grătarul (în loc să mutați peștele), astfel încât peștele să fie la foc indirect. Acoperiți și gătiți încă câteva minute până când sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
HalibutHalibut
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Transferați peștele gătit într-un platou mare de servire. Lade peste o parte din sosul curry de porumb-nucă de cocos. Împrăștiați ierburile peste sos, apoi acoperiți cu niște Chutney de roșii Cherry la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chutney De RoșiiChutney De Roșii
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
8
Combinați toate condimentele într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Pregătiți un grătar cu cărbune pentru grătar direct, la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Aruncați roșiile cu ulei și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
11
Transferați într-un coș de grătar și grătiți până când este carbonizat și ușor moale, aruncând ocazional, aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
12
Combinați oțetul, zahărul, coriandrul și semințele de chimen într-o cratiță mică și dați la fiert. Reduceți focul și fierbeți până se îngroașă până la o glazură, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
13
Se lasă să se răcească ușor, apoi se toarnă peste roșii. Aruncați, zdrobind ușor roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
14
Adăugați ierburile și coaja, aruncați din nou, gustați și condimentați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional

Ingrediente

3Crustă: firimituri de biscuiți grahamchile poblano tocat fin cu semintechile poblano tocat fin cu seminte1Oreos dublu umplutteren chile de arbolteren chile de arbol2Crustă: firimituri de biscuiți graham8 felii (1/4 inch) groase de brânză elvețiană8 felii (1/4 inch) groase de brânză elvețiană6creveți și cu veneUlei de CanolaUlei de Canola2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil4 kg de cartofi rumeni întregi (aproximativ 8)4 kg de cartofi rumeni întregi (aproximativ 8)2Crustă: firimituri de biscuiți grahamcoriandru tocatcoriandru tocat1Mânăfrunze proaspete de cilantro, pentru servirefrunze proaspete de cilantro, pentru servire1cp. legume (de exemplu, spanac)semințe de coriandrusemințe de coriandru1cp. legume (de exemplu, spanac)3 cartofi rumeni, tăiați în bucăți de 1 inch3 cartofi rumeni, tăiați în bucăți de 1 inch4urechi de porumb, la grătar și sâmburi îndepărtateurechi de porumb, la grătar și sâmburi îndepărtate1smallsGranny Smith apple, miez și cuburiGranny Smith apple, miez și cuburi1halbăroșii de struguriroșii de struguri1Oreos dublu umplutcardamom la solcardamom la sol1Oreos dublu umplutcuișoare măcinatecuișoare măcinate2cp. legume (de exemplu, spanac)coriandru măcinatcoriandru măcinat2cp. legume (de exemplu, spanac)chimen măcinatchimen măcinat2cp. legume (de exemplu, spanac)fenicul măcinatfenicul măcinat1Oreos dublu umplut2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel2cp. legume (de exemplu, spanac)turmeric măcinatturmeric măcinat907ardei habenerofile mare de halibut fără piele, de preferință tăiat Central (aproximativfile mare de halibut fără piele, de preferință tăiat Central (aproximativ1Oreos dublu umplutcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare6creveți și cu veneSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat2Crustă: firimituri de biscuiți grahamzahăr brun deschiszahăr brun deschis1Zest de varZest de var2Crustă: firimituri de biscuiți grahammentă tocatămentă tocată1Mânăfrunze proaspete de mentă, pentru servirefrunze proaspete de mentă, pentru servire1miciCeapă spaniolă, tăiată finCeapă spaniolă, tăiată fin4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibillapte de nucă de cocos neîndulcitlapte de nucă de cocos neîndulcit7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilstoc de pește sau stoc de legumestoc de pește sau stoc de legume

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Pivnițele Arcane Pinot Noir Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Beciurile Arcane Pinot Noir Blanc
Beciurile Arcane Pinot Noir Blanc
Produs din propriile noastre viță de vie la Wheatland Vineyard, acest Pinot Noir "alb" uscat este produs prin presarea strugurilor Pinot Noir întregi imediat după recoltare. Vinul rezultat are arome florale intense de caprifoi, nectarină și gardenie și arome de pepene galben, piersici albe și cireșe mai ploioase. Vinul are o senzație de gură bogată, cremoasă, dar se termină curat, cu note de piatră umedă și o mineralitate crocantă.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Revista