Halibut fiert în ulei de măsline cu Pesto de Broccoli rabe

Halibut fiert în ulei de măsline cu Pesto de Broccoli rabe
Halibut fiert în ulei de măsline cu Broccoli rabe Pesto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 925 calorii, 40g de proteine, și 83g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 10,31 USD pe porție. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de nuci, broccoli rabe, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 91%. Rețete similare includ Halibut fiert în ulei de măsline cu Pesto de Broccoli rabe, Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, și Ulei de măsline - cod fiert cu roșii prăjite și Broccoli Rabe.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mică cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați broccoli rabe și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
3
Transferați broccoli fiert într-o baie de gheață și lăsați să se răcească, aproximativ 3 minute. Scuturați excesul de apă și transferați-l într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Adăugați usturoiul, nucile, mierea, sarea și piperul până se omogenizează. Cu mașina în funcțiune se toarnă treptat uleiul de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
NuciNuci
UsturoiUsturoi
PiperPiper
MiereMiere
SareSare
5
Transferați pesto-ul într-un castron mic și amestecați parmezanul. Acoperiți și puneți deoparte.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Într-o tigaie medie și grea, încălziți uleiul de măsline și uleiul vegetal la foc mediu-mic. Folosind un termometru prăjit, încălziți uleiul la 200 de grade F. reduceți căldura la minim pentru a susține temperatura de 200 de grade F. Condimentează peștele cu sare și piper. Așezați ușor peștele în ulei, asigurându-vă că este scufundat sub suprafață. Braconați peștele până când este gătit, aproximativ 6 până la 7 minute.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De GătitUlei De Gătit
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
7
Așezați aproximativ 1/2 cană de Pesto de Broccoli Rabe pe o farfurie de servire și neteziți ușor pentru a face un pat pentru pește. Folosind o spatulă de pește cu fante, transferați ușor peștele gătit din uleiul de braconaj pe farfuria de servire, așezând peștele deasupra patului de pesto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Serviți imediat.;

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate61
Revista