Gyroll
Gyroll durează aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 893 de calorii, 37 g de proteine și 53 g de grăsime fiecare. Pentru 5,04 USD per porție, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de chimion măcinat, sos de ardei, brânză feta și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 33 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal scump. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de lingură de 80%, acest fel de mâncare este super. Rețetele similare includ Gyroll.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F (230 de grade C).
Încinge uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Rumeniți carnea cu usturoi, ceapă, oregano, chimen, sare, piper și sos de ardei iute. Când carnea este aproape gata, adăugați pătrunjel și gătiți până când pătrunjelul se ofilește.
Se ia amestecul de pe foc si se lasa sa se raceasca.
Rulați aluatul de pizza într-un dreptunghi (aproximativ 18 inci pe 12 inci), cu partea lungă întinsă de la stânga la dreapta în fața dvs.
Întindeți brânza feta, dovleceii și măslinele negre în mod uniform peste aluat, lăsând 3 inci de marginile crustei descoperite.
Întindeți deasupra amestecul de carne răcit, lăsând totuși marginile de aluat descoperite.
Începând cu marginea cea mai apropiată de tine, rulează totul până când este rulat. Puteți face acest lucru folosind marginea neacoperită a aluatului de la sfârșit ca o „fâșie” pentru a se lipi de rulou și a-l sigila, asigurându-vă că ambele capete sunt presate în jos și sigilate.
Se presară cu praf de usturoi și se coace în cuptorul preîncălzit timp de 5 minute. Apoi, reduceți căldura la 350 de grade F (175 de grade C) și coaceți aproximativ 30 de minute, sau până când devine maro auriu.