Gulaș Lovit

Gulaș Lovit
Gulașul lovit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 657 calorii, 32g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți condimente, cot macaroane, cheddar-monterey Jack brânză amestec, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o accesibil rețetă pentru fanii alimentelor din Europa de Est. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Morcovi Loviți, Sos De Prăjit, și Lovit Aripi Picante.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti macaroanele de cot in apa clocotita, amestecand ocazional pana cand sunt fierte, dar ferme pana la muscatura, 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cot MacaroaneCot Macaroane
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scurgere. Întoarceți macaroanele scurse în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati carnea de vita in tigaia fierbinte pana se rumeneste partial, 3 pana la 5 minute; adăugați ceapă perlată, porumb și condimente italiene. Continuați să gătiți și amestecați până când carnea de vită nu mai este roz, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Puneți un capac pe tigaie și gătiți până când ceapa se încălzește, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Scurgeți și aruncați excesul de grăsime.
6
Adăugați amestecul de carne de vită la macaroane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Se toarnă sosul de spaghete peste carnea de vită și pastele; se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
8
Se încălzește la foc mediu-mic, amestecând ocazional, până la cald, aproximativ 5 minute.
9
Condimentează amestecul de paste cu sare și mai multe condimente italiene, după cum este necesar; top cu amestec de brânză Cheddar-Monterey Jack pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Revista