Chef John ' s Truffled cartofi Gratin este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 480 calorii, 9g de proteine, și 34G de grăsime. Un amestec de sottocenere, usturoi, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca o farfurie la prețuri rezonabile. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Gratin De Cartofi Trufați, Gratin De Cartofi Cu Piure De Trufe, și Chef John 's Shepherd' s Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți 1 1/3 lingură de unt cu ulei de măsline într-o cratiță mare la foc mediu-mare; gătiți ciupercile în amestecul fierbinte de unt-ulei, amestecând des, până se rumenesc pe margini, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Fripturi De Carne Din New York
Căpșuni La Picior
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Combinați 2 lingurițe de unt înmuiat cu usturoi într-un castron mic; ungeți un vas de copt de 9x13 inci cu unt de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Vinegretă De Verjuic
4
Întindeți 1/3 cartofii în fundul vasului de copt pregătit într-un strat; condimentează cu sare, piper negru, 1/2 frunze de cimbru și 1/2 ciuperci fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De șalote, Tocate
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Presărați aproape jumătate din brânza sottocenere peste cartofi, rezervând aproximativ 3 linguri pentru blat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
6
Stratul următor 1/3 cartofii peste brânză, condimentează cu sare și piper negru, rămânând 1/2 frunze de cimbru, 1/2 brânza rămasă, ciupercile rămase și ultimul strat de cartofi. Condimentează cartofii cu mai multă sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De șalote, Tocate
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
7
Se toarnă bulionul de pui și smântâna deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
8
Se presara cu mai multă sare și piper negru și rezervate 3 linguri de brânză sottocenere. Acoperiți vasul liber cu folie de aluminiu; cortați folia puțin, astfel încât să nu atingă cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cartofii sunt bulbucați, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Îndepărtați folia și gătiți până când blatul este rumenit, încă aproximativ 15 minute.