Gogoși Ușoare De Casă
Gogoși ușor de casă este un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 478 calorii. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2013 oamenii au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr de cofetărie, cardamom măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Gogoși De Casă, Gogoși Chinezești De Casă, și Gogoși Glazurate De Casă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez sau într - o tigaie mare cu laturile înalte la foc mediu-mare până când temperatura înregistrează 350 de grade F. (Uleiul trebuie să aibă o adâncime de 1 până la 1 1/2 inci). Deschideți recipientul pentru biscuiți. Dacă vreunul dintre biscuiți arată neregulat, bateți-i ușor până la runde uniforme și chiar grosime.
Tăiați găurile de gogoși.
Adăugați jumătate din gogoși și jumătate din găurile de gogoși și prăjiți până când fundul devine maro auriu, 1 până la 1 1/2 minute pentru gogoși mici și 2 până la 2 1/2 minute pentru gogoși mari. Folosind bețișoare, întoarceți gogoșile și găurile și prăjiți până se rumenesc, cu 1 până la 2 minute mai mult.
Transferați gogoșile pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și lăsați să se răcească ușor, cu 1 până la 2 minute înainte de a le scufunda în glazură.
Așezați zahărul și sarea cofetarilor într-un castron mediu.
Adăugați untul topit, laptele și extractul de vanilie și bateți până se omogenizează. Înmuiați gogoșile și serviți imediat.
Așezați zahărul cofetarilor, cardamomul, sarea și coaja de portocală într-un castron mediu.
Adăugați suc de portocale și bateți până se omogenizează. Înmuiați gogoșile și serviți imediat.
Pentru glazura cu unt brun: topiți untul la foc mediu-mare într-o cratiță mică din oțel inoxidabil. Gatiti untul pana se rumeneste, 5 pana la 8 minute, rotind tigaia ocazional. Untul va începe să spumeze; spuma care scade este un indicator că untul este aproape gata. Odată ce solidele sunt maro caramel, scoateți tigaia de pe foc și turnați imediat untul într-un castron mediu, răzuind toate solidele.
Adăugați zahărul cofetarilor, sarea, laptele și extractul de vanilie și bateți până se omogenizează. Înmuiați gogoșile și serviți imediat.
Așezați zahărul cofetarilor, pudra de cacao și sarea într-un castron mediu.
Adăugați lapte și bateți până se omogenizează. Înmuiați gogoșile și serviți imediat.
Așezați zahărul și sarea cofetarilor într-un castron mediu.
Adăugați untul topit și laptele și bateți până se omogenizează. Înmuiați gogoșile și serviți imediat.