Gogoși Ușoare De Casă

Gogoși Ușoare De Casă
Gogoși ușor de casă este un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 478 calorii. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2013 oamenii au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr de cofetărie, cardamom măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Gogoși De Casă, Gogoși Chinezești De Casă, și Gogoși Glazurate De Casă.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez sau într - o tigaie mare cu laturile înalte la foc mediu-mare până când temperatura înregistrează 350 de grade F. (Uleiul trebuie să aibă o adâncime de 1 până la 1 1/2 inci). Deschideți recipientul pentru biscuiți. Dacă vreunul dintre biscuiți arată neregulat, bateți-i ușor până la runde uniforme și chiar grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Tăiați găurile de gogoși.
3
Adăugați jumătate din gogoși și jumătate din găurile de gogoși și prăjiți până când fundul devine maro auriu, 1 până la 1 1/2 minute pentru gogoși mici și 2 până la 2 1/2 minute pentru gogoși mari. Folosind bețișoare, întoarceți gogoșile și găurile și prăjiți până se rumenesc, cu 1 până la 2 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
4
Transferați gogoșile pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și lăsați să se răcească ușor, cu 1 până la 2 minute înainte de a le scufunda în glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Se servește cald.
1
Așezați zahărul și sarea cofetarilor într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați untul topit, laptele și extractul de vanilie și bateți până se omogenizează. Înmuiați gogoșile și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1
Așezați zahărul cofetarilor, cardamomul, sarea și coaja de portocală într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați suc de portocale și bateți până se omogenizează. Înmuiați gogoșile și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Pentru glazura cu unt brun: topiți untul la foc mediu-mare într-o cratiță mică din oțel inoxidabil. Gatiti untul pana se rumeneste, 5 pana la 8 minute, rotind tigaia ocazional. Untul va începe să spumeze; spuma care scade este un indicator că untul este aproape gata. Odată ce solidele sunt maro caramel, scoateți tigaia de pe foc și turnați imediat untul într-un castron mediu, răzuind toate solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați zahărul cofetarilor, sarea, laptele și extractul de vanilie și bateți până se omogenizează. Înmuiați gogoșile și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1
Așezați zahărul cofetarilor, pudra de cacao și sarea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați lapte și bateți până se omogenizează. Înmuiați gogoșile și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1
Așezați zahărul și sarea cofetarilor într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați untul topit și laptele și bateți până se omogenizează. Înmuiați gogoșile și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista