Gogoși Glazurate Cu Cafea

Gogoși Glazurate Cu Cafea
Gogoși glazurate cu cafea este un vegetarian mâncare de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 416 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți apă caldă, făină plus apă suplimentară, fierbinte și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cafea cu gheață de nucă de cocos ... cu mini gogoși de cafea glazurate cu ciocolată, Gogoși Italiene Glazurate Cu Cafea (Zeppole), și Cum se fac gogoși (cu video) și cafea-Biscoff-gogoși cu slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați drojdia și apa caldă într-un castron mic până când drojdia este dizolvată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se lasă să stea până se spumează, aproximativ 5 minute. (Dacă drojdia nu face spumă, aruncați-o și începeți din nou cu drojdie nouă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
3
Se amestecă făina, laptele, untul, gălbenușurile, zahărul, sarea, scorțișoara și amestecul de drojdie în mixer la viteză mică până se formează un aluat moale. Măriți viteza la mediu-mare și bateți încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
DrojdieDrojdie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Răzuiți aluatul pe partea bolului (de jur împrejur) în centru, apoi presărați ușor cu făină (pentru a împiedica formarea unei cruste). Acoperiți vasul cu un prosop de bucătărie curat (nu o cârpă de pământ) și lăsați aluatul să crească într-un loc fără curenți la temperatura camerei calde până când se dublează în vrac, 1 1/2 până la 2 ore. (Alternativ, lăsați aluatul să crească în castron în frigider 8 până la 12 ore.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
BolBol
5
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și întindeți-l cu un sucitor ușor făinat într-o rundă de 12 inci (grosime de 1/2 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
6
Tăiați cât mai multe runde posibil cu un tăietor de 3 inci, apoi tăiați o gaură în centrul fiecărei runde cu un tăietor de 1 inci și transferați gogoșile pe o foaie mare de copt ușor făinată. Acoperiți gogoșile cu un prosop de bucătărie curat și lăsați să crească într-un loc fără curenți, la temperatura camerei calde, până când sunt ușor umflate, aproximativ 30 de minute (45 de minute dacă aluatul a fost rece la tăierea gogoșilor). Nu reroll resturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Încălziți uleiul de 2 1/2 inci într-o oală grea adâncă de 4 litri până când înregistrează 350 F pe termometru. Se prăjesc gogoși, câte 2, întorcându-se ocazional cu un skimmer de sârmă sau plasă sau o lingură cu fante, până se umflă și se rumenesc, aproximativ 2 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
SkimmerSkimmer
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. (Ulei de retur la 350 cm. f între loturi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
1
Se amestecă împreună apă fierbinte și pudră de espresso într-un castron mediu până se dizolvă pulberea, apoi se amestecă zahărul cofetarilor, siropul de porumb, vanilia și sarea până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Espresso InstantEspresso Instant
Sirop De PorumbSirop De Porumb
VanilieVanilie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Scufundați gogoșile în glazură, întorcându-vă pentru a acoperi bine, apoi puneți-le pe un suport așezat într-o tigaie superficială (pentru a prinde orice picături). În timp ce glazura este umedă, presărați gogoși cu zahăr șlefuit (dacă utilizați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr șlefuitZahăr șlefuit
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Lăsați să stea până când glazura este setată, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1
Gogoșile se mănâncă cel mai bine în ziua în care sunt prăjite.
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista