Gheață De Nucă De Cocos
Gheața de nucă de cocos necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 323 calorii. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 119 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. Funcționează bine ca o farfurie. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, colorant alimentar, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare includ Prăjită Nucă De Cocos Rece Brew Bananan Inghetata, Înghețată De Avocado, și Înghețată De Vanilie Chai.
Instrucțiuni
Aliniați o tigaie de 7 x 7 inch cu pergament sau hârtie cerată. Într-o cratiță medie, cu fund greu, încălziți ușor zahărul și apa, fără a fierbe, până când zahărul s-a dizolvat. Apoi, aduceți la fierbere și gătiți până ajunge la 240 de grade F/120 de grade C pe un termometru cu bomboane sau un mic sirop căzut într-un pahar cu apă rece formează o bilă moale.
Se ia de pe foc și se amestecă imediat vanilia și nuca de cocos. Continuați să amestecați până când amestecul începe să se îngroașe, 5 până la 10 minute.
Se toarnă jumătate din amestec în tigaia pregătită și se nivelează suprafața cu un cuțit sau o spatulă. Nuanțați cealaltă jumătate a amestecului amestecând în colorantul alimentar.
Turnați amestecul roz deasupra altui strat și nivelați suprafața. Apăsați Toate ferm cu spatele unei linguri și lăsați să se întărească. Când este ferm, ieșiți din tigaie, scoateți hârtia și tăiați-o în pătrate cu un cuțit ascuțit.