Genoise cu umplutură de fructe și smântână

Ai nevoie de o garnitură lacto ovo vegetariană? Genoise cu umplutură cu fructe și smântână ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 12. Pentru 92 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 17 g de grăsimi și un total de 253 de calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână extract de vanilie, unt, extract de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 15%, ceea ce este destul de rău. Prajitura Genoise cu umplutura Boysenberry si bezea italiana, umplutura delicioasa cu crema sau dip de fructe! si Tartele cu fructe din foietaj cu umplutura de crema de ricotta sunt foarte asemanatoare cu aceasta reteta.
Instrucțiuni
Linia doi unsă de 9 inchi. tavi rotunde de copt cu hartie cerata si ungem hartia; pus deoparte. Într-un castron mare rezistent la căldură, combinați ouăle și zahărul; puneți peste o cratiță mare umplută cu 1-2 inchi de apă clocotită.
Se încălzește la foc mic, amestecând din când în când, până când amestecul ajunge la 110°, aproximativ 8-10 minute.
Se ia de pe foc; se adauga coaja si extractul de lamaie. Cu un mixer manual, bateți la viteză mare până când amestecul este de culoarea lămâiei și își dublează volumul. Încorporați făină, 1/4 cană o dată. Încorporați ușor untul.
Se întinde în tigăi pregătite.
Coaceți la 350° timp de 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Într-un castron mic, amestecați apa clocotită și zahărul; se amestecă până se dizolvă zahărul. Se amestecă cu apă rece și se extrage. Folosind o furculiță, faceți uniform găuri de 1/2 inch adâncime în fiecare prăjitură. Peste suprafața tortului se pune sirop de zahăr.
Într-un castron mic, bate smântâna până când începe să se îngroașe.
Adăugați zahăr și vanilie dacă doriți; bate pana se formeaza varfuri moi.
Puneți o prăjitură pe un platou de servire; intindeti cu jumatate din frisca si acoperiti cu jumatate din fructe de padure. Repetați straturile. A se păstra la frigider.