Gem De Portocale De Căpșuni
Gemul de portocale de căpșuni este un fără gluten și vegan condiment. Această rețetă servește 64 și costă 16 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 49 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, zahăr, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Dragoste De Vară: Gem Rapid De Sangrie De Căpșuni, Crumble-Topped Unt De Arahide Strawberry Jam Baruri, și Bacon și gem de whisky.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 3 litri, amestecați căpșunile, pectina, coaja de portocală și sucul de portocale până când pectina este dizolvată.
Se încălzește la fierbere la foc mare, amestecând constant.
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant; scoateți de pe foc. Îndepărtați rapid spuma. Se toarnă imediat în borcane fierbinți, sterilizate sau recipiente pentru congelator, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch. Ștergeți jantele de borcane. Sigilați imediat; rece. Refrigerați până la 1 săptămână sau congelați până la 3 luni. Decongelați înainte de servire.