Gatiti cartea: shootere Picante de ou
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și băuturi întregi 30? Gatiti cartea: shooterele Picante de ou ar putea fi o reteta excelenta de incercat. Această rețetă face 2 porții cu 1422 calorii, 16g de proteine, și 151G de grăsime fiecare. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 23 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușul de ou, ouăle, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gatiti cartea: dulceata picanta de rosii, Gatiti cartea: salata de porumb picant, și Gatiti cartea: Panada de paine si ceapa cu verdeata picanta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ouăle într-o cratiță; umpleți cu apă rece pentru a acoperi. Se aduce la fierbere la foc mare.
Scoateți tigaia de pe foc, acoperiți și lăsați să stea 10 minute.
Scurgeți ouăle, apoi scufundați în apă cu gheață pentru a se răci. Curățați și înjumătățiți pe lungime.
Aranjați jumătățile de ou cu gălbenușul în sus pe un platou. Completați fiecare jumătate generos cu maioneză.
Presărați ouăle cu ardei și condimentați și serviți.
Variație: shootere de ouă cu păstrăv afumat și icre de păstrăv: înlocuiți CR aproxume fraiche pentru maioneză și omiteți ardeii și condimentele. Se acoperă cu 1 uncie de păstrăv afumat în fulgi, 2 linguri de păstrăv sau caviar de somon și arpagic proaspăt tocat.
Maioneză cu ulei de măsline (face 1 3/4 căni): într-un castron mare, amestecați oțetul și sarea până când sarea se dizolvă.
Bateți oul, gălbenușul de ou și muștarul până se combină complet.
Șoptind constant și energic, stropiți foarte încet în uleiuri până când amestecul este complet emulsionat și îngroșat. Condimentează cu piper după gust.
Ardei roșii murați (face aproximativ 1 halbă): aduceți o cratiță mică cu apă la fierbere.
Adăugați întregul jalapeincrosos, serranos și ardeiul roșu chile; gatiti timp de 1 minut.
Așezați ardeii într-un recipient mic etanș.
Se toarnă oțet peste ardei pentru a acoperi. Sigilați bine recipientul și dați-l la frigider timp de 3 zile înainte de feliere și utilizare. Ardeii se vor păstra la frigider cel puțin 1 lună.
Combinați sarea și piperul și păstrați-le într-un recipient acoperit.