Gatiti cartea: Crostini de ficat de pui

Gatiti cartea: Crostini de ficat de pui
Gatiti cartea: crostini de ficat de pui este un fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 97G de grăsime, și un total de 1328 calorii. Pentru $3.96 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți vermut, sare și piper grosier, ficat de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 23 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Gatiti cartea: Pate de ficat de pui, Gătește cartea Planificatorul de petreceri: Crostini cu midii, și Gatiti cartea: Cannellini, Caper, lămâie și crostini de hamsie.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare saut la foc mediu-mare. Când uleiul este fierbinte, dar nu fumează, condimentați ficatul cu sare și piper și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 5 minute. Puneți ficatul deoparte într-un castron și adăugați 1/4 cană de vermut în tigaie, răzuind fundul pentru a elibera bucățile rumenite. Reduceți vermutul la foc mediu-mare până când este ușor siropos, aproximativ 3 minute, și turnați-l peste ficatul de pui. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Ficat De PuiFicat De Pui
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
VermutVermut
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Ștergeți tigaia saut saut și încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ceapa și gătiți până sunt moi și începeți să caramelizați, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Adăugați hamsiile și ierburile și gătiți, zdrobind hamsiile până se topesc în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
6
Se ia de pe foc, se adaugă caperele și se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
7
Transferați amestecul într-un bol separat.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați restul de 1/4 cană de vermut în tigaie, răzuind fundul pentru a elibera bucățile rumenite. Gatiti 2 minute si turnati peste amestecul de ceapa. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Transferați ficatul de pui și amestecul de ceapă într-un robot de bucătărie și pulsați până când amestecul este un pur dur. Ar trebui să existe bucăți vizibile de caper, ceapă și usturoi. (Ficatul de pui poate fi refrigerat până la 4 zile. Se aduce la temperatura camerei înainte de a se întinde pe pâinea prăjită.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
10
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Aranjați feliile de pâine pe o foaie de copt și prăjiți timp de 8 minute, sau până când pâinea începe să fie crocantă, dar nu se rumeneste. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
În timp ce pâinea se prăjește, gătește pancetta. Lucrând în loturi, așezați feliile într-un singur strat într-o tigaie saut și gătiți, 1 minut pe fiecare parte, până devin aurii și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Pentru asamblare, întindeți aproximativ 1 linguriță de maioneză pe fiecare felie de pâine. Se acoperă cu 2 linguri de ficat de pui și 2 felii de pancetta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Revista