Găluște de cartofi ale bunicii
Găluștele de cartofi ale bunicii ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețetă pe care o căutați. Pentru 47 de cenți pe porție, primești o garnitură care servește 4. O porție conține 250 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. Dacă aveți cartofi, nucșoară măcinată, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salata de cartofi a bunicii, Salata de cartofi a bunicii, și Salata de cartofi a bunicii.
Instrucțiuni
Tear se rostogolește în 1/2-in. bucăți; loc într-un 15-in. x 10 inch. x 1 în. tigaie de copt.
Stropiți cu apă și stoarceți uscat.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul peste mediu-mare.
Adăugați pâine; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se prajeste usor.
Într-un castron mic, combinați cartofii, oul, nucșoara și pâinea.
Adăugați suficientă făină pentru a obține consistența dorită pentru a forma bile. Cu mâinile făinoase, formați amestecul în 3-in. bile.
Umpleți un cuptor olandez cu două treimi cu apă; aduceți la fierbere. Adăugați cu grijă găluște. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 8-10 minute sau până când o scobitoare introdusă într-o găluște iese curată. Între timp, într-o cratiță grea, încălziți untul la foc mediu până se rumenesc.
Serviți găluștele calde cu unt.