Fursecuri cu dantelă pecan II
Dacă vrei să adaugi mai multe rețete vegetariene lacto ovo în cutia ta de rețete, „Pecan Lace Cookies II” ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încerci. Această rețetă are 30 de porții și costă 41 de cenți per porție. Acest desert are 241 de calorii , 2 g de proteine și 11 g de grăsimi per porție. 17 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de făină, sirop de porumb, unt și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este oferită de Allrecipes. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor generos de 0% . Acest scor este foarte prost (dar totuși poate fi remediat). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut, de asemenea : „Cacao-Pecan Shortbread Cookies” , „Old-Fashioned Oatmeal Raisin Pecan Cookies” și „Cheddar Pecan Cocktail Biscotti” .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 175 grade Celsius (350 grade Fahrenheit). Acoperiți tăvile de copt cu hârtie de copt.
Într-o cratiță medie, la foc mediu, combinați untul, siropul de porumb și zahărul brun. Aduceți la fierbere, amestecând frecvent. Amestecați făina și nucile pecan și încorporați-le în amestecul clocotit. Aduceți amestecul la o a doua fierbere înainte de a-l lua de pe foc. Turnați cu lingurița pe tăvile de copt pregătite. Fursecurile trebuie să fie la o distanță de cel puțin 10 cm unul de celălalt pentru a se întinde.
Coaceți timp de 5 până la 10 minute în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc uniform. Dacă modelați fursecurile în forme, lăsați-le să se răcească un minut, până când se răcesc suficient pentru a le putea manipula, dar sunt încă foarte fierbinți.