Frittata de porumb, Scallion și cartofi

Frittata de porumb, Scallion și cartofi
Frittata de porumb, Scallion și cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.12 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 343 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sâmburi de porumb, mozzarella, cartof roșcat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cina în seara asta: Frittata cu porumb, Scallion și cartofi, Frittata de porumb, șuncă și Scallion, și Frittata de cartofi-Scallion cu brânză Manchego pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti partea alba de scallions si usturoi in 2 linguri de ulei intr-o tigaie antiaderenta de 10 inci la foc moderat, amestecand, pana se inmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați cartoful și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
3
Adăugați porumb și sare și piper după gust, apoi gătiți, amestecând, aproximativ 1 minut pentru porumbul dezghețat sau 3 minute pentru porumbul proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Porumb ProaspătPorumb Proaspăt
PorumbPorumb
4
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
5
Bateți împreună ouăle, mozzarella și sarea și piperul după gust. Se amestecă amestecul de cartofi și verdele de scallion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ceapa VerdeCeapa Verde
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
CartofiCartofi
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Încălziți uleiul de lingură rămas în tigaia curățată peste căldură moderatăpână când este fierbinte, dar nu fumează. Apoi gătiți frittata fără a amesteca, agitând tigaia o dată sau de două ori pentru a slăbi frittata, până când partea inferioară este aurie, dar partea superioară este încă umedă, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se ia de pe foc.
8
Dacă mânerul tigaiei nu este rezistent la cuptor, înfășurați mânerul într-un strat dublu de folie. Se fierbe frittata la aproximativ 3 inci de la căldură până când partea de sus este doar setată și aurie, aproximativ 2 minute. Glisați pe o farfurie și răciți la cald sau la temperatura camerei
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista