Frittata de ceapă cu șuncă și Vidalia
Frittata cu șuncă și ceapă Vidaliană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,34 USD pe porție. O porție conține 240 calorii, 23g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați brânză Cheddar ascuțită pre-mărunțită, sare, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Vidalian Ceapa Dip, Vidalian Ceapa Dip, și Vidalian Ceapa Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente și 1/4 cană de brânză într-un castron; pus deoparte.
Puneți o tigaie antiaderentă de 12 inci, rezistentă la cuptor, la foc mediu, până când este fierbinte; acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați șuncă și gătiți 2 minute sau până se rumenesc ușor; scoateți din tigaie și dați deoparte.
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți 5 minute sau până se înmoaie. Reduceți căldura la mediu-scăzut; adăugați șuncă.
Se toarnă uniform amestecul de ouă peste amestecul de ceapă. Gatiti 10 minute sau pana cand setati in jurul marginilor (mijlocul va fi moale).
Se presară cu 1/2 cană de brânză rămasă.
Înfășurați mânerul tăvii cu folie. Se fierbe 4 minute sau până când centrul este setat și brânza se topește. Glisați ușor pe un platou și tăiați-l în 4 pene.