Fripturi De Vânat La Grătar
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Fripturile de vânat la grătar ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 5,57 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 205 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți muștar dijon, rozmarin, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 80%. Încercați Fripturi De Deget De Vânat, Fripturi de cerb și sos (vânat), și Fripturi de vânat cu sos de ciuperci sălbatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din fripturi.
Așezați fripturile într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Combinați 1/2 cană sos de afine-portocale, vin roșu și următoarele 4 ingrediente; se toarnă peste fripturi. Sigiliu sac; rândul său, pentru a acoperi fripturi. Marinați la frigider 4 până la 8 ore, întorcând punga ocazional.
Acoperiți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni fierbinți (350 până la 400).
Scoateți fripturile din marinadă, aruncând marinada.
Puneți fripturile pe raft; grătar, acoperit, 5 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
Se servește cu restul de 1/2 cană de sos de afine-portocaliu.