Friptura de pui sarata cu stafide si nuci de pin Agrodolce

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul prăjit cu stafide și nuci de pin Agrodolce. Această rețetă face 8 porții cu 1071 calorii, 76g de proteine, și 76g de grăsime fiecare. Pentru $3.74 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de fructe de ienupăr, zahăr brun, găini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma fructele de ienupăr, puteți urma acest fel principal cu Tarte cu Gin Tonic ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Agrodolce de stafide și nuci de pin, Agrodolce de nuci de pin cu Chinoan și dovlecei, și Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, combinați apa cu sarea, zahărul, boabele de piper, frunzele de dafin și fructele de ienupăr. Aduceți la foc mic pentru a dizolva sarea.
Transferați saramura într-un castron foarte mare și adăugați gheața.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, apoi se dă la frigider saramura până se răcește.
Puneți puii în saramură, cu pieptul în jos și dați-i la frigider timp de 4 ore.
Scoateți găinile din saramură și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Puneți puii pe o foaie mare de copt cu margini și presărați peste tot cu freca de condimente prăjite. Așezați pieptul găinilor cu fața în sus și legați picioarele împreună cu sfoară de bucătărie. Dați la frigider puii, neacoperiți, cel puțin 4 ore sau peste noapte. Aduceți puii la temperatura camerei înainte de prăjire.
Preîncălziți cuptorul la 45
Ungeți puii cu untul topit și prăjiți în treimea superioară a cuptorului timp de 45 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 și prăjiți puii timp de 30 de minute mai mult sau până când un termometru citit instantaneu înregistrează 155 atunci când este introdus în coapsa interioară.
Lăsați puii să ajungă la temperatura camerei. Sculptați fiecare în 8 bucăți, transferați pe o farfurie și serviți cu Agrodolce de stafide și nuci de pin.