Friptură prăjită cu pansament chimichurri

Friptura arsă cu pansament chimichurri durează aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 608 calorii, 45g de proteine, și 45g de grăsime pe porție. Pentru $5.14 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Este perfect pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute, semințe de chimen, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare latino-americană. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, ceea ce este extraordinar. Încercați Salată de friptură de flanc cu pansament Chimichurri, Salată de friptură prăjită cu sos cremos de Avocado, și Friptură asiatică arsă și ciuperci pe verdeață mixtă cu pansament de ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face pansamentul chimichurri, prăjiți semințele într-o tigaie mică antiaderentă timp de aproximativ 30 de secunde, până când miros parfumat. Sfat într-un castron mic și amestecați pătrunjelul tocat, ardeiul iute, cimbru, ulei și oțet. Condimentați bine cu piper puteți adăuga sare chiar înainte de servire.
Puneți friptura pe o farfurie și frecați peste aproximativ un sfert din pansament. Lăsați friptura să se marineze la temperatura camerei timp de aproximativ 30 de minute. Dacă faceți înainte să se răcească până la 2 ore, atunci scoateți din frigider aproximativ 15 minute înainte de a dori să-l gătiți.
Încălziți un grătar, o tavă sau o tigaie grea până când este foarte fierbinte. Condimentează friptura și pansamentul cu sare, apoi gătește friptura timp de 2-3 minute pe fiecare parte, în funcție de grosime și de modul în care îți place carnea gătită.
Se servește pe o scândură, apoi se feliază în fâșii subțiri în timp ce mănânci lingură peste pansamentul rămas.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Podgoria Goldschmidt Alexander Valley Chelsea Merlot. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot]()
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Arome frumoase de zmeură roșie, cireșe negre și condimente. Plin și rotund cu arome de prune, coacăze roșii, mure și frunze de dafin. Taninurile moi conferă acestui vin o netezime catifelată, iar finisajul de ciocolată continuă și continuă.