Friptură de vită cu salsa de roșii prăjită la cuptor
Reteta friptura de vita cu Sosan de rosii prajite la cuptor este gata în aproximativ 2 ore și 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 30 de porții cu 75 calorii, 9g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, fructe de pădure, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Cuptor prăjită carne de vită Rump friptură cu sos de ciuperci, Snapper prăjit la cuptor cu salsa de roșii și Caper, și Friptură De Vită Prăjită Cu Salsa De Roșii Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 25
Pe 2 foi mari de copt cu margini, aruncați feliile de roșii cu uleiul. Aranjați într-un singur strat, condimentați cu sare și piper și presărați cu frunzele de cimbru.
Coaceți aproximativ 1 oră și 30 de minute, până când roșiile sunt foarte ferme și parțial uscate; rotiți foile la jumătatea coacerii.
Lăsați roșiile să se răcească ușor, apoi tocați-le grosolan.
Într-un bol, combinați roșiile tocate, cimbrul tocat, pătrunjelul și oțetul balsamic. Condimentează cu sare și piper.
Într-o tigaie mică, prăjiți semințele de muștar și coriandru cu boabele de ienibahar la foc moderat până când sunt parfumate și ușor rumenite, aproximativ 1 1/2 minute.
Se transferă într-o mașină de tocat condimente și se lasă să se răcească complet; se macină într-o pulbere. Se amestecă zahărul și 1 1/2 lingurițe de sare. Frecați amestecul peste friptură și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute, întorcându-se ocazional.
Preîncălziți cuptorul la 40
Într-o tigaie rezistentă la cuptor suficient de mare pentru a ține friptura, încălziți uleiul vegetal până strălucește.
Adăugați carnea de vită; gătiți la foc moderat până se rumenesc peste tot, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați tigaia în cuptor. Gatiti friptura, rotind de cateva ori, timp de aproximativ 30 de minute, pana cand un termometru citit instant introdus in centru Inregistreaza 120 pentru rare.
Transferați friptura pe o placă de sculptură pentru a vă odihni timp de 15 minute.
Tăiați subțire carnea de vită prăjită peste cereale și aranjați pe un platou.
Garnisiți cu creșterea de apă și serviți cu salsa de roșii.