Friptură de vită cu salsa de roșii prăjită la cuptor

Friptură de vită cu salsa de roșii prăjită la cuptor
Reteta friptura de vita cu Sosan de rosii prajite la cuptor este gata în aproximativ 2 ore și 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 30 de porții cu 75 calorii, 9g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, fructe de pădure, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Cuptor prăjită carne de vită Rump friptură cu sos de ciuperci, Snapper prăjit la cuptor cu salsa de roșii și Caper, și Friptură De Vită Prăjită Cu Salsa De Roșii Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 25
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Kilograme De Cârnați Italieni Picant, Fără Carcasa1/2 Kilograme De Cârnați Italieni Picant, Fără Carcasa
2
Pe 2 foi mari de copt cu margini, aruncați feliile de roșii cu uleiul. Aranjați într-un singur strat, condimentați cu sare și piper și presărați cu frunzele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii De Slănină Afumată Dublu, Tăiată Cubulețe Mici8 Uncii De Slănină Afumată Dublu, Tăiată Cubulețe Mici
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Nuci, Prajite, OptionalNuci, Prajite, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Coaceți aproximativ 1 oră și 30 de minute, până când roșiile sunt foarte ferme și parțial uscate; rotiți foile la jumătatea coacerii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Kilograme De Cârnați Italieni Picant, Fără Carcasa1/2 Kilograme De Cârnați Italieni Picant, Fără Carcasa
4
Lăsați roșiile să se răcească ușor, apoi tocați-le grosolan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
5
Într-un bol, combinați roșiile tocate, cimbrul tocat, pătrunjelul și oțetul balsamic. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
8 Uncii De Slănină Afumată Dublu, Tăiată Cubulețe Mici8 Uncii De Slănină Afumată Dublu, Tăiată Cubulețe Mici
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Bucăți De Pui Fierte, MărunțiteBucăți De Pui Fierte, Mărunțite
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Într-o tigaie mică, prăjiți semințele de muștar și coriandru cu boabele de ienibahar la foc moderat până când sunt parfumate și ușor rumenite, aproximativ 1 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenibaharBoabe De Ienibahar
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
7
Se transferă într-o mașină de tocat condimente și se lasă să se răcească complet; se macină într-o pulbere. Se amestecă zahărul și 1 1/2 lingurițe de sare. Frecați amestecul peste friptură și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
8
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Kilograme De Cârnați Italieni Picant, Fără Carcasa1/2 Kilograme De Cârnați Italieni Picant, Fără Carcasa
9
Într-o tigaie rezistentă la cuptor suficient de mare pentru a ține friptura, încălziți uleiul vegetal până strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
10
Adăugați carnea de vită; gătiți la foc moderat până se rumenesc peste tot, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
11
Transferați tigaia în cuptor. Gatiti friptura, rotind de cateva ori, timp de aproximativ 30 de minute, pana cand un termometru citit instant introdus in centru Inregistreaza 120 pentru rare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1/2 Kilograme De Cârnați Italieni Picant, Fără Carcasa1/2 Kilograme De Cârnați Italieni Picant, Fără Carcasa
12
Transferați friptura pe o placă de sculptură pentru a vă odihni timp de 15 minute.
13
Tăiați subțire carnea de vită prăjită peste cereale și aranjați pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VităFriptură De Vită
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
14
Garnisiți cu creșterea de apă și serviți cu salsa de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Dientes De AjoDientes De Ajo

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care îl puteți încerca este Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Fiddlestix Vineyard Pinot Noir 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământ, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții30
Scor De Sănătate76
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista