Friptură de vită BBQ prăjită lent

Rețeta friptură de vită BBQ prăjită lent este gata în aproximativ 2 ore și 30 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, fără lactate și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 62g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 422 calorii. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un curs principal prietenos cu bugetul. Este adus la tine de Toțiretete. 28 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sare, cimbru, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, care este super. Încercați Carne De Vită Prăjită Lent, slow-aragaz arțar Chipotle bbq Carne de vită, și Carne de vită prăjită cu muștar, usturoi și cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți un grătar de rotisor în aer liber pentru căldură medie.
Tăiați fante pe toate părțile fripturii și introduceți felii de usturoi.
Într-un castron mic, amestecați paprika, sare, piper, rozmarin și cimbru. Frecați amestecul peste friptură.
Puneți friptura pe rotisorul pregătit și gătiți 2 până la 5 ore, la o temperatură internă minimă de 145 grade F (63 grade C). Se lasă să se odihnească aproximativ 20 de minute înainte de feliere.