Friptură De Porc La Cuptor
Friptura de porc la cuptor necesită în jur 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 177 calorii. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ulei de măsline, piper, friptură de umăr de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 70%. Încercați Friptura de porc cu legume, Dijon Crusted Carne De Porc Cap La Cap Friptură, și Doamna și fiul lui afumat Boston Fund friptură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Tăiați friptura de umăr de porc dezosată. Clătiți și uscați. Frecați friptura cu ulei de măsline.
Presărați sare și piper; așezați într-o tigaie de 13 x 9 inci căptușită cu folie de aluminiu.
Coaceți la 350 timp de 4 până la 4 1/2 ore sau până când un termometru de carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 18
Lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.