Friptură de porc cu aragaz lent cu afine

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Friptura de porc cu aragaz lent cu afine ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 256 calorii, 23g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,1 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 15 minute. Un amestec de bulion de pui, amidon de porumb, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de portocală, puteți urma acest fel principal cu Migdale Proaspete De Fructe De Padure ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlete de porc cu aragaz lent cu afine și praz, Tacos de carne de porc cu aragaz lent Chipotle cu afine și mere {fără Gluten}, și Friptură De Porc Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați friptura de porc în aragaz lent de 3 1/2 până la 4 litri.
Într-un castron mic, combinați afine, bulion, coajă de portocală și 1/4 cană din cocktailul cu suc de afine; se amestecă bine.
Se toarnă peste friptură.
Capac; gătiți la setare scăzută timp de 7 până la 9 ore.
Pentru a servi, așezați friptura pe platoul de servire; acoperiți cu folie pentru a se încălzi.
Turnați sucurile din aragazul lent într-o cratiță medie; dacă este necesar, îndepărtați orice grăsime.
Într-un castron mic, combinați restul de 1/4 cană de cocktail cu suc de afine și amidon de porumb; se amestecă bine. Se amestecă în sucuri în cratiță. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se inmoaie si se ingroasa.
Se servește cu friptură de porc.
Garnisiți cu coajă de portocală mărunțită, dacă doriți.