Friptură de porc cu aragaz lent cu afine

Friptură de porc cu aragaz lent cu afine
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Friptura de porc cu aragaz lent cu afine ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 256 calorii, 23g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,1 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 15 minute. Un amestec de bulion de pui, amidon de porumb, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de portocală, puteți urma acest fel principal cu Migdale Proaspete De Fructe De Padure ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlete de porc cu aragaz lent cu afine și praz, Tacos de carne de porc cu aragaz lent Chipotle cu afine și mere {fără Gluten}, și Friptură De Porc Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați friptura de porc în aragaz lent de 3 1/2 până la 4 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Într-un castron mic, combinați afine, bulion, coajă de portocală și 1/4 cană din cocktailul cu suc de afine; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cocktail De Suc De AfineCocktail De Suc De Afine
AfineAfine
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă peste friptură.
4
Capac; gătiți la setare scăzută timp de 7 până la 9 ore.
5
Pentru a servi, așezați friptura pe platoul de servire; acoperiți cu folie pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Turnați sucurile din aragazul lent într-o cratiță medie; dacă este necesar, îndepărtați orice grăsime.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Într-un castron mic, combinați restul de 1/4 cană de cocktail cu suc de afine și amidon de porumb; se amestecă bine. Se amestecă în sucuri în cratiță. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se inmoaie si se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cocktail De Suc De AfineCocktail De Suc De Afine
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
8
Se servește cu friptură de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
9
Garnisiți cu coajă de portocală mărunțită, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiCrăciun
Revista