Friptură De Porc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de porc. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 372 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cap la magazin și ridica pesmet, frecat salvie, făină, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Friptură Simplă La Cuptor Friptură De Porc, Friptură De Porc, și Oală friptură de porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un vas mic de amestecare; se amestecă bine.
Tăiați fante de 3 inci între fiecare cotlet; amestecați amestecul în deschideri.
Așezați friptura, partea grasă în sus, pe o placă de tăiere; scor de grăsime într-un design de diamant.
Așezați friptura, cu grăsimea în sus, într-o tigaie de prăjire superficială.
Ungeți friptura cu ulei vegetal . Introduceți termometrul pentru carne, având grijă să nu atingeți osul sau grăsimea.
Coaceți friptura, neacoperită, la 350 timp de 1 oră și 45 de minute sau până când termometrul pentru carne înregistrează 17
Scoateți friptura într-un platou cald de servire; rezervați 2 linguri de picături de tigaie.
Combinați picăturile și făina într-o cratiță mică; adăugați apă, sare și piper, amestecând bine. Gatiti, amestecand continuu, pana se ingroasa si clocoteste.
Serviți sosul cu friptură.