Friptură De Oală Savuroasă

Friptură De Oală Savuroasă
Cimbru oală friptură ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 240 calorii, 32g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți piper, morcovi, friptură rotundă de jos și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Aragaz Lent Balsamic Pot Roast, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Fără Gluten, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant.

Instrucțiuni

1
Tăiați grăsimea din friptură. Înveliți un cuptor olandez cu spray de gătit; adăugați ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
3
Adăugați friptura; gătiți până se rumenesc pe toate părțile.
4
Adăugați bulion de vită și următoarele 5 ingrediente; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 oră și 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
5
Adăugați morcovul, țelina și ceapa; gătiți 45 de minute sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Scoateți și aruncați frunzele de dafin. Rezervați legumele pentru alte utilizări, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
7
Scoateți carnea din bulion și tăiați-o în porții 5 (6 uncii); așezați în 5 pungi de plastic etichetate grele, cu fermoar. A se păstra la frigider până la 4 zile sau la congelator până la 3 luni. Se strecoară bulionul și se rezervă pentru alte utilizări, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate42
Revista