Friptură De Oală De Companie

Friptură De Oală De Companie
Friptura de Oală a companiei este o fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 368 calorii. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână bulion de vită, sos de soia cu conținut scăzut de sodiu, morcovi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este solid. Încercați Friptură De Oală De Companie, Friptură De Oală De Companie, și Friptură De Oală De Companie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați friptura, sosul de soia și usturoiul într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigilați punga și marinați la frigider cel puțin 8 ore, întorcând punga ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Aduceți bulionul la fiert într-o cratiță mică; adăugați ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 20 de minute.
4
Scurgeți ciupercile printr-o strecurătoare cu linii de brânză peste un castron, rezervând amestecul de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
5
Scoateți friptura din pungă, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
6
Presărați friptura cu piper, apăsând ușor piperul în friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
7
Combinați marinada rezervată, amestecul de bulion de ciuperci și pasta de roșii; se amestecă bine și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
MarinadaMarinada
CiuperciCiuperci
BulionBulion
8
Așezați ciupercile, ceapa, morcovul și cartoful într-un aragaz electric lent de 6 litri; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
MorcovMorcov
CartofiCartofi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
9
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați friptura, rumenind bine pe toate părțile.
11
Puneți friptura peste legume în aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
12
Se toarnă amestecul de pastă de roșii în tigaie, răzuind pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Se toarnă amestecul de pastă de roșii peste friptură și legume. Acoperiți cu capac; gatiti la foc mare 1 ora. Reduceți la setarea la foc mic și gătiți 8 ore sau până când friptura este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
LegumeLegume
14
Așezați friptura și legumele pe un platou de servire; păstrați cald. Rezervați lichid în aragaz lent; creșteți la setarea de căldură ridicată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
15
Puneți făina într-un castron mic. Adăugați treptat apă, amestecând cu un tel până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
16
Adăugați amestecul de făină în lichid în aragazul lent. Gatiti, neacoperit, 15 minute sau pana cand este usor gros, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
17
Serviți sosul cu friptură și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SosSos
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista