Friptura de oală cu portocale și curmale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $3.84 pe portie. O porție conține 722 calorii, 58G de proteine, și 38g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, zahăr, ienibahar măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Pâine Portocalie Cu Curmale, și Curmale Umplute Cu Nuc Portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Presărați fripturi pe fiecare parte cu sare, piper și 1 linguriță de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Zahăr
Sare
3
Încălziți 2 linguri de ulei într-o oală mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați fripturi. Gatiti pana se rumenesc, aproximativ 8 minute pe fiecare parte; se transferă în farfurie.
5
Adăugați 1 lingură de ulei și ceapă în oală. Saut până la maro inchis, amestecand de multe ori, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Se amestecă în oțet și ienibahar; se fierbe până se reduce la glazură, răzuind bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ienibahar
Oțet
Dressing Japonez De Susan Preparat
7
Adăugați bulion, suc de portocale și sos de roșii; aduceți la fierbere. Întoarceți fripturile și sucurile acumulate în oală. Împrăștiați curmale în jurul fripturilor; se presară pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Sos De Roșii
Pătrunjel
Bulion
Date
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
8
Acoperiți oala; se introduce în cuptor. Braise se prăjește 1 oră. Întoarceți fripturile, acoperiți și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 1 oră. Înclinați oala; lingura de grăsime din partea de sus a sosului. Se răcește descoperit 1 oră. Faceți înainte se poate face cu 2 zile înainte. Se răcește descoperit până la rece; acoperiți și păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Grăsime De Porc înapoi
9
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Transferați fripturile la bord, răzuind sosul în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
11
Tăiați transversal în felii groase de 1/2 inch; se suprapun felii în vasul de copt. Lingura sos peste. Capac; reîncălziți aproximativ 25 de minute.