Friptură De Fustă Balsamică, Verdeață Proaspătă, Piure De Mazăre Și Fasole Albă

Friptură De Fustă Balsamică, Verdeață Proaspătă, Piure De Mazăre Și Fasole Albă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de fustă balsamică, verdeață proaspătă, mazăre și piure de fasole albă. Această rețetă servește 8. O porție conține 245 calorii, 19g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fasole cannellini, bulion de pui, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Sheet-Pan Fusta friptură cu vinaigrette Balsamic, Broccolini, și fasole albă, Pizza cu piure de fasole albă și roșii proaspete, și Friptură de fustă cu sfeclă și verdeață pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cinci pași în acest fel de mâncare. Marinada, grătarul, glazura balsamică, piureul de mazăre și fasole și salata verde. Dar nimic nu este greu.Marinada ... marinati friptura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura BalsamicăGlazura Balsamică
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
VerziiVerzii
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2
Adăugați uleiul, sucul de lămâie și coaja, rozmarinul, sarea și piperul, ierburile, usturoiul și vârful de piper roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Subţire-Subţire-
3
Se amestecă bine și se freacă peste friptură. Puneți într-o pungă mare și lăsați la marinat cel puțin 4 ore sau toată ziua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Scoateți și aduceți la temperatura camerei înainte de grătar sau puteți prăji. Va dura doar 4-5 minute pe fiecare parte la foc mare, cu semne bune de grătar până când veți obține semne bune de grătar. Această friptură nu durează mult. Scoateți cu rare și apoi acoperiți și acoperiți cu folie pentru a vă odihni.Glazură balsamică - pe măsură ce friptura ajunge la temperatura camerei, începeți glazura balsamică. Într-o oală mică, încălziți uleiul și adăugați șalota. Gatiti pana usor moale sau translucid si apoi adaugati balsamicul si gatiti 10-15 pe mediu mic pana se reduce la jumatate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura BalsamicăGlazura Balsamică
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați mierea și cimbru și un strop de piper.Piure de mazăre - de asemenea, înainte de a găti friptura, faceți amestecul de piure de fasole și mazăre. Într-o tigaie sotată, adăugați usturoiul, mazărea (dezghețată) și fasolea și amestecați la foc mediu până se combină bine, adăugați bulionul de pui și gătiți încă 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Transferați într-un robot de bucătărie și faceți un piure rapid, nu neted, doar un piure dur, dar există încă o textură. Reveniți în tigaie și adăugați parmezanul și rozmarinul și orice bulion suplimentar de pui, dacă este necesar. pentru a face un piure frumos.Salată -- simplu aruncați verdeața cu ceapa roșie și măslinele. Nimic mai mult și puneți vasul împreună. Am pus salata pe un platou mare și deasupra cu feliile de friptură. Nu uitați să tăiați împotriva bobului pentru a face o tăietură foarte aromată și fragedă. Împotriva bobului este secreta-Top cu glazura balsamică și puneți o cantitate mică de piure de cartofi și fasole pe lateral. Glazura balsamică nu se potrivește doar cu salata, ci și cu piureul de fasole și mazăre. Toate componentele fac pentru un fel de mâncare mare.Opțional. Folosesc puțin balsamic, ulei de măsline, oregano uscat și s/p pe care îl periez pe niște felii bune de roșii și grătar chiar înainte de servire. Doar acoperă tot felul de mâncare. Chiar și puțin ulei de măsline, s/p va funcționa bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura BalsamicăGlazura Balsamică
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Oregano UscatOregano Uscat
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
VerziiVerzii
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional

Ingrediente

4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmazăre pentru copii (congelate sunt bine)mazăre pentru copii (congelate sunt bine)3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)pulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmăsline negre, înjumătățitemăsline negre, înjumătățite1cp. legume (de exemplu, spanac)piper negru, măcinatpiper negru, măcinat425ardei habenerofasole cannellini, scurse și clătitefasole cannellini, scurse și clătite1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfasole prăjită, încălzită complet, adăugați puțină supă de pui sau apă pentru a obține o consistență fină și tartinabilăfasole prăjită, încălzită complet, adăugați puțină supă de pui sau apă pentru a obține o consistență fină și tartinabilă1Oreos dublu umplutcimbru, uscatcimbru, uscat1Oreos dublu umplut1 pungă spanac proaspăt pre-spălat1 pungă spanac proaspăt pre-spălat1parmezan rasrozmarin, proaspăt și tocatrozmarin, proaspăt și tocat1Oreos dublu umplutrozmarin, proaspăt și tocatrozmarin, proaspăt și tocat1Oreos dublu umplutusturoi, tocatusturoi, tocat2cp. legume (de exemplu, spanac)usturoi, tocatusturoi, tocat1Oreos dublu umplut1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale2cp. legume (de exemplu, spanac)creveți, cu coadă, fără cochilii, fără venecreveți, cu coadă, fără cochilii, fără vene1lemon, coaja delemon, coaja de9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsalată verde, tocată (verdeață mixtă de romaine, frunză roșie sau preferata ta)salată verde, tocată (verdeață mixtă de romaine, frunză roșie sau preferata ta)0fripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York1cp. legume (de exemplu, spanac)fripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezanparmezan1miciceapa rosie, mica, taiata in jumatate si feliata subtireceapa rosie, mica, taiata in jumatate si feliata subtire1pinchCeapă spaniolă, tăiată cubulețe de 1 inchCeapă spaniolă, tăiată cubulețe de 1 inch1Oreos dublu umplutsare, koshersare, kosher8puțin dovlecel tocat4 felii de brânză Muenster, tăiate în jumătate4 felii de brânză Muenster, tăiate în jumătate2marișalote, mari tăiate cubulețe fineșalote, mari tăiate cubulețe fine454ardei habeneroBrânză Cheddar, mărunțită, pentru toppingBrânză Cheddar, mărunțită, pentru topping

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina Merlot Lorilai. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Fructe-arome înainte, cu taninuri moi suple și un finisaj lung.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista