Friptură de curcan cu unt de usturoi salvie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul prăjit cu unt de usturoi salvie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 71G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 615 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de frunze de salvie, frunze de salvie, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Curcan prăjit cu salvie și usturoi, Friptură de curcan cu usturoi, salvie și fenicul, și Curcan Prăjit Cu Brânză Cu Unt De Salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți saramură: fierbeți 1 qt. apă cu sare într-o oală suficient de mare pentru a ține curcanul, amestecând până se dizolvă sarea.
Adăugați 2 qts. apă rece și lăsați să se răcească la temperatura camerei. Între timp, scoateți ferma pentru picioare din curcan și aruncați-o.
Îndepărtați gâtul, coada și măruntaiele și economisiți pentru bulion, dacă doriți. Scoateți și aruncați bucățile de grăsime. Clătiți pasărea în interior și în exterior. Coborâți curcanul în saramură. Dacă sânul nu este scufundat, faceți mai multă saramură, răciți și adăugați. Rece, acoperit, cel puțin 12 ore.
Faceți unt: într-un robot de bucătărie, rotiți untul, salvia și usturoiul până se omogenizează.
Preîncălziți cuptorul la 35
Ridicați curcanul din saramură, clătiți și uscați. Setați curcanul pe un suport în formă de V într-un 12 pe 17 in. tigaie de prăjire (suficient de mare, astfel încât curcanul să încapă în interiorul jantei).
Glisați degetele între piele și carne de pasăre, întorcând pasărea pentru a face buzunare de spațiu pe piept, spate și zonele picioarelor. Încă folosind degetele, glisați aproximativ 1 lingură. sage unt la un moment dat sub piele în toate buzunarele.
Puneți pasărea, pieptul în sus, pe raft.
Friptură de curcan, ungand ocazional cu picurare tigaie, până când un termometru de carne introdus direct în jos prin cea mai groasă parte a sânului la os registre 160, 2-3 ore.
Transferați curcanul într-un platou și cort cu folie.
Lăsați să se odihnească într-un loc cald 15 până la 30 de minute, apoi sculptați.
Se toarnă picături într-o ceașcă de măsurare transparentă, folosind o spatulă plată pentru a răzui bucățile rumenite lipite de tigaie. Degresați grăsimea din picături, rezervați 1/4 cană de grăsime și aruncați restul. Măsurați picăturile; adăugați apă fierbinte dacă este necesar pentru a face 1 cană în total.
Într-o tigaie mare, încălziți grăsimea rezervată la foc mediu.
Adăugați făină și gătiți, amestecând constant, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Adăugați picături, amestecând într-o pastă netedă.
Se amestecă aproximativ 1/2 cană de bulion la un moment dat, lăsând amestecul să fiarbă între adaosuri. Se amestecă salvie.
Faceți înainte: răciți untul de usturoi salvie, acoperit, până la 4 zile; aduceți la temperatura camerei când este gata de utilizare.