Friptură de coaste cu vin roșu Demi-Glace și cartofi albi prăjiți și sparanghel

Friptură de coaste cu vin roșu Demi-Glace și cartofi albi prăjiți și sparanghel
Rib friptură cu vin roșu Demi-Glace și cartofi albi prăjiți și sparanghel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 1456 calorii, 63G de proteine, și 113g de grăsime fiecare. Pentru $ 10.46 pe portie, această rețetă acoperă 54% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, untul, piperul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Friptură Flatiron cu cartofi Herbed Red Bliss, marmeladă de ceapă roșie și Demi-Glace de vin roșu, Friptură de porc cu caise Demi-glace, și Demi-Glace pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un castron mic, faceți o pastă cu usturoi, ceapă, sare, piper și suficient ulei de canola pentru a lega pasta (aproximativ 1/4 cană).
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Așezați carnea de vită într-o tigaie și frecați pasta pe carne. Prăjiți la cuptor aproximativ 1 1/2 ore sau până când un termometru citit instantaneu înregistrează o temperatură internă de 120 de grade F. (aranjați rafturile cuptorului astfel încât să aveți loc pentru cartofi și sparanghel să urmeze.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
În timp ce friptura este la cuptor, pregătiți demi-glace topind untul la foc mediu într-o cratiță medie și sotând ceapa până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Bateți făina cu o furculiță pentru a face un roux, apoi adăugați vin roșu și stoc de vițel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De VițelStoc De Vițel
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
6
Se lasă să fiarbă la foc mediu aproximativ 1 oră, până se reduce cu 1/3, amestecând ocazional. Într-un castron mare, acoperiți cartofii cu aproximativ 1/2 cană din uleiul de canola rămas și aruncați cu sare, piper, cimbru proaspăt și rozmarin proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin ProaspătRozmarin Proaspăt
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Când friptura se gătește aproximativ 1 oră, așezați cartofii într-o tigaie și dați-i la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Așezați sparanghelul într-un singur strat pe o altă tigaie. Când cartofii s-au prăjit timp de 30 de minute, scurgeți uleiul și ierburile din cartofi și turnați peste sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
9
Scoateți friptura, dacă ați terminat, și lăsați să se odihnească aproximativ 15 minute. Întoarceți cartofii la cuptor, împreună cu sparanghelul. Prăjiți legumele până se înmoaie, aproximativ încă 15 minute în timp ce friptura de coaste se odihnește. Pentru a termina demi-glace, amestecați untul în reducerea caldă până când este combinat. Se taie friptura de coaste și se aranjează pe un platou mare. Aranjați cartofii și sparanghelul în jurul cărnii, stropind sosul demi-glace pe carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Prim RibPrim Rib
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate70
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista