Friptură de coaste cu sos de vin roșu

Friptură de coaste cu sos de vin roșu
Rib friptura cu sos de vin roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 5.41 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 735 calorii, 32g de proteine, și 60g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Este perfect pentru valentin zi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți bulion de vită, sare și piper, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu #SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Friptură de vită cu sos de vin roșu, Carne de vită prăjită condimentată cu sos de vin roșu, și Friptură de vită cu sos de roșii-vin.

Instrucțiuni

1
Faceți friptură: cu două ore înainte de gătit, scoateți carnea din frigider și puneți-o pe un blat pentru a aduce la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
2
Preîncălziți cuptorul la 246°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Combinați făina, muștarul uscat și pudra de ceapă și bateți pe friptură. Condimentează generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
UmărUmăr
Pudră De MuștarPudră De Muștar
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
4
Puneți friptura în tigaie mare, cu osul în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Așezați o bucată de ceapă la fiecare colț de carne. Prăjiți carnea timp de 15 minute, apoi reduceți temperatura cuptorului la 191° și prăjiți încă 15 minute pe kilogram, aproximativ 1 oră în total, până când un termometru pentru carne înregistrează135 pentru mediu rar sau145 pentru mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Scoateți friptura din cuptor în platou, cortați ușor cu folie și lăsați să se odihnească timp de 20 până la 30 de minute. Temperatura internă a fripturii va crește cu aproximativ -15° până la10 pe măsură ce se odihnește. Când este gata de servit, transferați pe o tăietură și sculptați în felii groase.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1
Scoateți ceapa și toate, cu excepția a 3 linguri. de grăsime din tigaie prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2
Așezați tigaia pe 2 arzătoare la foc mediu, presărați făină și gătiți, amestecând constant, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați vin și bulion și se aduce la fierbere, amestecând și răzuire până biți rumenite din partea de jos a tigaie. Reduceți căldura și fierbeți până când sosul atinge consistența dorită. Se condimentează sosul cu sare și piper și se adaugă orice sucuri care s-au acumulat pe platou în timp ce carnea se odihnea. Se strecoară sosul și se servește cu friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista