Friptură cu ciuperci și sos de vin roșu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura cu ciuperci și sos de vin roșu. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $5.69 pe portie. O porție conține 637 calorii, 39G de proteine, și 47G de grăsime. Este perfect pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați piper crăpat grosier, tarhon, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură Cu Ciuperci Și Sos De Vin Roșu, Friptură de umeraș de vin roșu și rodie cu ceapă Cipollini, și Friptură de umeraș cu ceapă, ciuperci și cartofi.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci; gatiti,amestecand ocazional, pana devine moale si auriu,aproximativ 7 minute. Se condimentează după gust cu sareși piper.
Se transferă într-un castron; pus deoparte.
Topiți 1 lingură de unt cu restul de 1 lingurăulei în aceeași tigaie la foc mediu. Condimentează friptura cu sare și piper crăpat.
Adăugați friptură, usturoi și rozmarin în tigaie. Gătițiaproximativ 3 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Transferați pe o placă de tăiere.
Lasă să se odihnească în timp cepregătirea sosului.
Aruncați usturoiul și rozmarinul din tigaie.
Se toarnă toată grăsimea, cu excepția a 1 lingură.
Adăugați vin; gatiti,amestecand bucati, pana se reduce la 3/4 cana,aproximativ 3 minute. Tulpina; întoarceți lichidul laskillet. Se amestecă în stoc; se aduce la fierbere. Simmerpână se reduce la 1/2 cană, aproximativ 5 minute.
Bateți în 3 linguri de unt.Se amestecă ciupercile și 1 lingură de tarhon.Se condimentează cu sare și piper.
Puneți amestecul de ciuperci pe farfurii.Felie subțire friptură; servi peste ciuperci.
Se ornează cu restul de 1 lingură de tarhon.
Pe porție: 512 calorii, 41 grame grăsime, 4 grame carbohidrați
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Wild & Wilder Exhibitionist Merlot]()
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.