Friptură
Friptura este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 380 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,06 USD pe porție. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 177 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, cremă de supă de ciuperci, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Aragaz Lent Balsamic Pot Roast, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Fără Gluten, și Instant Pot One-Pot spaghete Cu sos de carne.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Adăugați condimentul casei, sarea și piperul într-un castron mic. Frecați condimentele în friptură pe ambele părți.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și rumeniți friptura, aruncându-l pe ambele părți.
Așezați carnea într-o tigaie.
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie timp de 1 până la 2 minute pentru a absorbi restul de suc prăjit.
Se pune în tigaie cu carne și frunze de dafin.
Combinați supa de ciuperci, vinul, sosul Worcestershire și bulionul de vită într-un bol.
Se toarnă peste friptură.
Acoperiți tigaia cu folie și coaceți timp de 3 până la 3 1/2 ore sau până se înmoaie.
Scoateți și aruncați frunzele de dafin.
Se amestecă ingredientele și se păstrează într-un recipient etanș la aer timp de până la 6 luni.