Frigărui De Scoici La Grătar
O porție conține 92 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați scoici de mare, pene de lămâie, frigarui de lemn și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Creveți la grătar și frigărui de scoici, Scallop Kabobs pentru 2, și Scallop Kabobs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare). Scoateți și aruncați capetele dure de sparanghel.
Tăiați sparanghelul în bucăți de 2 inci. Înfășurați scoici alternativ cu bucăți de sparanghel pe fiecare frigăruie.
Ungeți cu ulei de măsline.
Grătare de grătar, acoperite cu capac de grătar, 2 1/2 minute pe fiecare parte sau doar până când scoicile sunt opace.
Se presară sare după gust.
Serviți kabobs cu pene de lămâie.
Notă: Am testat cu ulei gourmet de usturoi mediteranean Benissimo.