Fresh Fig Clafouti
Fresh Fig Clafouti ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 413 calorii, 15g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,46 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, sare, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fresh Fig Clafouti, Caise Proaspete Clafouti, și Clafouti de cireșe proaspete cu migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.ungeți cu generozitate o farfurie de plăcintă de 10 inci sau alt vas rotund de copt puțin adânc.
Se presară uniform cu 1 lingură de zahăr.
Bateți laptele, smântâna, ouăle și vanilia împreună într-o ceașcă mare de măsurare sau într-un castron cu un gura de turnare până la amestecare. Cernem făina, zahărul din cană și sarea într-un castron mare separat. Treceți treptat amestecul de lapte în amestecul de făină până când este destul de neted.
Se toarnă aluatul printr-o strecurătoare în farfuria de plăcintă pregătită, apăsând pe orice bucăți de făină din strecurătoare pentru a le dizolva.
Aranjați smochinele, tăiate cu fața în sus, deasupra aluatului. Punctează suprafața cu bucățile de unt.
Coaceți până când marginile sunt umflate și aurii și clafouti este gătit în centru, 50 până la 55 de minute.
Transferați vasul într-o grătar și presărați blatul uniform cu restul de 1 lingură de zahăr cât este încă cald.
Se servește cald sau la temperatura camerei, spooned pe farfurii de servire.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;