Franceză într-o clipă: salată de spanac cu căpșuni și brânză de capră

Franceză într-o clipă: salată de spanac cu căpșuni și brânză de capră
Franceză într-o clipă: salata de spanac cu căpșuni și brânză de capră ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 468 calorii, 13g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o salată. 222 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Cap la magazin și ridica jurnal brânză de capră, ulei vegetal, panko, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Franceză într-o clipă: salată verde cu sos cremos de brânză de capră, Franceză într-o clipă: omletă ușoară cu dovlecei, brânză de capră și mentă, și Franceză într-o clipă: Paillard de porc Dijon cu spanac și salată de flori.

Instrucțiuni

1
Lucrând pe rând, înmuiați fiecare medalion de brânză de capră în ou, apoi în panko, apăsând pe firimituri pentru a adera ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
2
Așezați pe o foaie de copt mică căptușită cu pergament și dați-o la frigider timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
În blender, combinați 4 căpșuni, oțet, ulei de măsline și miere. Pur și simplu până la neted și îngroșat, aproximativ 30 de secunde. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Tăiați subțire restul de 8 căpșuni și aruncați în castron cu spanac și nuci de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Încălziți uleiul vegetal în tigaie de 10 inci la foc mediu până când strălucește. Prăjiți medalioanele reci de brânză de capră până devin aurii și crocante, 1 1/2 până la 2 minute pe fiecare parte, folosind o spatulă de pește cu fante pentru a întoarce brânza în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Brânză De CaprăBrânză De Capră
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Aruncați salata cu niște vinaigretă (va fi în plus) și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
Puneți brânza de capră deasupra salatei și serviți imediat cu baghetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
BaguetteBaguette

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chateau Jalousie Beaulieu Bordeaux Superieur. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Chateau Jalousie Beaulieu Bordeaux Superieur
Chateau Jalousie Beaulieu Bordeaux Superieur
Chinculteau Jalousie Beaulieu este un vin fin, cu un nas elegant, marcat de fructe roșii și condimente. Palatul are o textură cărnoasă și taninuri fine.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista