Fondue de brânză Chipotle cu covrigi de casă

Fondue de brânză Chipotle cu covrigi de casă
Fondue de brânză Chipotle cu covrigi de casă este un vegetarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 1462 calorii, 51G de proteine, și 86G de grăsime fiecare. Pentru $3.2 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de drojdie activă, căței de usturoi, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Fondue De Brânză Chipotle, Covrigi moi de casă cu sos de brânză Cheddar de bivoliță, și Bere și covrigei (fondue ipa).

Instrucțiuni

1
În vasul unui mixer de stand cu cârligul de aluat atașat combinați apa caldă, zahărul brun, mierea, untul topit și drojdia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Lăsați să stea cinci minute.
3
Porniți mixer la cea mai mică viteză și începe să adăugați făina un pic la un moment dat. Odată ce toată făina este combinată, adăugați sarea. urnați mixerul la viteză medie și lăsați cârligul de aluat să frământe aproximativ cinci minute. Dacă aluatul pare prea umed, adăugați puțină făină la un moment dat până când ajunge la consistența dorită, ar trebui să fie ușor umed. Ungeți un castron cu ulei de măsline și întoarceți aluatul în el pentru a-l acoperi cu ulei. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă la loc cald până se dublează aproximativ o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Preîncălziți cuptorul la 425 și puneți hârtie pergament pe două foi mari de copt. Aduceți apa la fiert într-o oală largă. În timp ce așteptați să fiarbă apa, luați aluatul de covrig și luați puțin câte puțin, modelați-l în bețișoare sau pepite mici. Îmi place bastoane să fie patru centimetri lungime și aproximativ un 1/2 inch lățime. Sau dacă doriți să faceți pepite de aproximativ 1/2 inch bucăți, deoarece acestea devin mai mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuggets De PuiNuggets De Pui
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Când fierbe apa, adăugați bicarbonatul de sodiu și puneți cât mai multe bețișoare/pepite fără a le aglomera. Fierbeți-le nu mai mult de un minut. Scoateți-le pe foile de copt căptușite cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Nuggets De PuiNuggets De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Se spală cu ou și se presară cu sare de mare. Repetați acest proces după cum este necesar
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 12-15 minute până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Lăsați să stea cel puțin 10 minute înainte de a scufunda în fondue.
9
Combinați brânzeturile cu amidonul de porumb într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Încălziți tigaia cu fondue la mare. Înveliți ușor fundul cu ulei de măsline. Când străluciți adăugați usturoiul. Gatiti pana devin aurii. De-glazurați tigaia cu berea mexicană. aduceți la foc mic și adăugați amestecul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Se amestecă sucul de lămâie și ardeii chipotle tocați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
12
Se ornează cu coriandru sau scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
13
Se servește cu bețișoare/pepite de covrig de casă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Bețișoare Mici De Covrigi Sau Scobitori Subțiri4 Bețișoare Mici De Covrigi Sau Scobitori Subțiri
Nuggets De PuiNuggets De Pui
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista