Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fondue de brânză Chipotle. Această rețetă servește 4 și costă 5,26 USD pe porție. O porție conține 700 calorii, 32g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute în adobo, piper, pâine cu aluat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fondue de brânză Chipotle cu covrigi de casă, Cheddar Chipotle Fondue, și Fondue De Ciocolată-Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face fondue: într-un castron aruncați împreună brânzeturi și amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Frecați interiorul unei cratițe grele de 3 până la 4 litri cu jumătăți de usturoi, lăsând usturoiul în tigaie și adăugați vin și suc de lămâie. Aduceți lichidul doar la fierbere și amestecați amestecul de brânză cu mâini. Aduceți amestecul la foc mic la foc moderat, amestecând și amestecați kirsch, nucșoară, ardei iute și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Kirsch
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
3
Transferați fondue într-o oală de fondue și puneți-o peste o flacără mică.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Se amestecă șalotă prăjită, scallions și/sau slănină, dacă se utilizează, și se servește fondue cu acompaniamente pentru scufundare. Amestecați fondue adesea pentru a păstra combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Frișcă Suplimentară Groasă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Înveliți șalotele în făină și scuturați-le într-o strecurătoare pentru a îndepărta excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
6
Într-o tigaie grea de 10 până la 12 inci, gătiți șalotele în ulei la foc moderat ridicat, amestecând, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Transferați șalotele cu o lingură pliată pe prosoape de hârtie pentru a se scurge și condimenta cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă