Focaccia Ceapă-Roșii Caramelizată
Focaccia caramelizată cu ceapă-roșii ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 16 porții cu 57 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, conserve de roșii, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Focaccia cu ceapă caramelizată, roșii și rozmarin, Focaccia Cu Ceapă Caramelizată, și Focaccia Cu Ceapă Caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.în tigaie de 10 inci, încălziți uleiul și untul la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti 8-10 minute, amestecand frecvent, pana cand ceapa se inmoaie si se rumeneste deschis.
Pe foaia de cookie-uri unse, puneți focaccia.
Presărați 3/4 cană de brânză pe focaccia. Se acoperă cu ceapă și roșii; se presară cu 1/4 cană de brânză rămasă.
Coaceți 10 până la 15 minute sau până când brânza este topită și pâinea este fierbinte.