Flan de dovleac cu conținut scăzut de grăsimi

Flan de dovleac cu conținut scăzut de grăsimi este o rețetă europeană care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine, 5 g de grăsimi și un total de 134 de calorii. Pentru 1,3 USD per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca desert. 137 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 40 de minute. Această rețetă de la Allrecipes necesită piure de dovleac, boabe de vanilie, ienibahar măcinat și sare. În general, această rețetă câștigă un scor bun de 51%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Pumpkin Flan – Low Carb and Gluten-Free, Pumpkin Cheesecake Mousse {low sugar and low fat} și Pumpkin Mini Cheesecake with Gluten Free Brownie Fund {Super Simple, GF, Low Fat + Low Calorie}.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Puneți opt rame (5 1/2 uncie) într-o tavă mare de copt.
Amestecați 1 1/4 cană de zahăr și apă într-o cratiță la foc mediu; gătiți și amestecați până la culoarea chihlimbarului închis, aproximativ 10 minute.
Împărțiți rapid caramelul printre rame; pus deoparte.
Bateți ouăle, scorțișoară, sare, cuișoare, ghimbir, ienibahar, măciucă și 1/3 cană zahăr într-un castron mare. Se amestecă piureul de dovleac până se omogenizează.
Încinge laptele într-o cratiță la foc mediu-mic până când începe să bule și să se aburească ușor.
Pune semințele de boabe de vanilie și păstaia în lapte. Se lasă la macerat timp de 10 minute. Se strecoară încet amestecul de lapte fierbinte în amestecul de ouă și se bate pentru a forma o cremă subțire.
Împărțiți crema uniform printre rame, lăsând aproximativ 1/4 inch în partea de sus a fiecăruia.
Umpleți vasul de copt cu apă fierbinte pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekinelor. Acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu rezistentă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când flanul este abia întărit, 45 până la 50 de minute.
Scoateți ramekinele din apa fierbinte pentru a se răci complet. Se acoperă și se da la rece până se răcește, cel puțin patru ore.
Treceți cu un cuțit pe marginea interioară a fiecărui ramekin și puneți deasupra o farfurie răsturnată. Răsturnează și eliberează flanul.
Se ornează și se servește.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Tempranillo, Moscato Dasti, Grenache, Albarino
Crem Sherry, Porto și Tempranillo sunt alegeri excelente pentru Creme Caramel. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Ruinart, Vin. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 89 de dolari.
![NV Ruinart , Vin]()
NV Ruinart , Vin