Filet de vită cu roșii, șalotă și Maytag Blue
Filet de vită cu roșii, șalotă și Maytag Albastru ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 39 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 40 și costă 41 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, roșii cherry, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Filet de vită cu roșii, șalotă și Maytag Blue, Filet De Vită Cu Șalotă Prăjită, și Filet de vită cu șalotă și glazură de vin roșu.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Întindeți roșiile și șalotele pe foi de copt separate cu margini.
Adăugați 1/2 cană de vin, 2 linguri de ulei și 2 crenguțe de cimbru la roșii.
Adăugați restul de 1 1/2 linguri de ulei de măsline și 2 crenguțe de cimbru în șalotă. Condimentați roșiile și șalotele cu sare și piper, aruncați bine și întindeți în straturi uniforme.
Coaceți aproximativ 40 de minute, până când roșiile și șalotele sunt foarte fragede. Aruncați cimbru.
Creșteți temperatura cuptorului la 42
Condimentează filetul cu sare și piper. Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, încălziți uleiul vegetal până când strălucește.
Adăugați filetul și gătiți la foc mare până se rumenesc, 4 minute. Întoarceți filetul și gătiți timp de 3 minute.
Transferați tigaia la cuptor și prăjiți timp de 10 minute. Întoarceți filetul și prăjiți-l timp de 10 minute mai mult, până când un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a cărnii înregistrează 125 pentru mediu-rar.
Transferați filetul pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Se toarnă grăsimea din tigaie.
Adăugați restul de 1/2 cană de vin și fierbeți până se reduce la jumătate, răzuind bucățile rumenite, 3 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați roșiile, șalotele și sucurile acestora.
Feliați carnea de vită cu grosimea de 1/3 inch și transferați-o în farfurii; lingurați roșiile, șalotele și sosul deasupra. Punctați cu brânza și serviți.