Filet de vită cu roșii, șalotă și Maytag Blue

Filet de vită cu roșii, șalotă și Maytag Blue
Filet de vită cu roșii, șalotă și Maytag Albastru ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 39 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 40 și costă 41 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, roșii cherry, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Filet de vită cu roșii, șalotă și Maytag Blue, Filet De Vită Cu Șalotă Prăjită, și Filet de vită cu șalotă și glazură de vin roșu.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți roșiile și șalotele pe foi de copt separate cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
TomateTomate
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Adăugați 1/2 cană de vin, 2 linguri de ulei și 2 crenguțe de cimbru la roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
TomateTomate
VinVin
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Adăugați restul de 1 1/2 linguri de ulei de măsline și 2 crenguțe de cimbru în șalotă. Condimentați roșiile și șalotele cu sare și piper, aruncați bine și întindeți în straturi uniforme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
TomateTomate
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
5
Coaceți aproximativ 40 de minute, până când roșiile și șalotele sunt foarte fragede. Aruncați cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
TomateTomate
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Creșteți temperatura cuptorului la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Condimentează filetul cu sare și piper. Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, încălziți uleiul vegetal până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați filetul și gătiți la foc mare până se rumenesc, 4 minute. Întoarceți filetul și gătiți timp de 3 minute.
9
Transferați tigaia la cuptor și prăjiți timp de 10 minute. Întoarceți filetul și prăjiți-l timp de 10 minute mai mult, până când un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a cărnii înregistrează 125 pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
CuptorCuptor
10
Transferați filetul pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
11
Se toarnă grăsimea din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Adăugați restul de 1/2 cană de vin și fierbeți până se reduce la jumătate, răzuind bucățile rumenite, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
13
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați roșiile, șalotele și sucurile acestora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Feliați carnea de vită cu grosimea de 1/3 inch și transferați-o în farfurii; lingurați roșiile, șalotele și sosul deasupra. Punctați cu brânza și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
TomateTomate
BrânzăBrânză
SosSos
Carne De VităCarne De Vită
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții40
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista