Filetul de porc cu smochine și ceapă necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 1287 calorii, 189g de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Pentru $ 8.76 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Simply Recipes necesită filete de porc, sare, unt și smochine de misiune. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 285 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Filet de porc cu smochine și măsline, Filet de porc cu ceapă glazurată, și Filet de porc cu ceapă și afine uscate.
Instrucțiuni
1
Sareți bine filetele de porc și puneți-le la temperatura camerei timp de 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De Porc
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Se încălzește cuptorul la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Feliați ceapa în fâșii pe lungime (de sus până la capătul rădăcinii).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Tăierea cepei în acest fel ajută la menținerea bucăților să-și păstreze forma. (Vezi cum se caramelizează ceapa pentru un aspect vizual).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Căutați filete pe toate părțile:
6
Încălziți 3 linguri de unt într-o tigaie saut la foc mediu-mare. Uscați filetele cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, Opțional
7
Așezați filetele în tigaie și căutați pe toate părțile, până se rumenesc frumos.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Finalizați filetele de gătit în cuptor:
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Scoateți filetele într-o tigaie rezistentă la cuptor și introduceți-le în cuptor la 300 km F. gătiți timp de 15-20 de minute, până când un termometru de citire instantaneu introdus în centrul filetelor ajunge la 140 km F. Apoi scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
10
Ceapa saut saut, adăugați zahăr și balsamic: în timp ce filetele se prăjesc, adăugați ceapa în tigaia saut saut împreună cu cealaltă lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
11
Se presară cu sare. Se amestecă pentru a combina și se fierbe timp de 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
12
Adăugați zahărul și oțetul balsamic și aruncați pentru a combina din nou. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
13
Adăugați rozmarin și smochine: odată ce ceapa s-a înmuiat și s-a rumenit, adăugați rozmarinul și smochinele. Creșteți căldura la mediu-mare și amestecați pentru a combina. Saut 2 minute, amestecand des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
14
de la căldură.
15
Se amestecă pătrunjelul și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană De Grăsime De Porc
16
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
17
Feliați filetele de porc în felii groase de 1/4 inch și serviți alături de ceapă și smochine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De Porc
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Filet de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Bodega Norton Malbec Reserva cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.