Filet De Porc Cu Ghimbir-Arahide La Grătar

Filet De Porc Cu Ghimbir-Arahide La Grătar
Filetul de porc cu ghimbir-arahide la grătar necesită aproximativ 8 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 213 calorii, 33g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $1.34 pe portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Allrecipes. 48 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de înlocuitor de zahăr, ghimbir, ulei de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 82%. Încercați Filet De Porc La Grătar Cu Ghimbir, Filet De Porc Cu Ghimbir La Grătar, și Filet De Porc Cu Miere De Ghimbir La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți carnea de porc într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Se amestecă sosul de soia, zahărul, uleiul de susan, untul de arahide, usturoiul, pudra de curry, ghimbirul și sarea într-un castron până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă marinada peste filete, se presează aerul din pungă, se sigilează și se dă la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
4
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Folosiți un prosop de hârtie pentru a bate orice exces de marinată din carne de porc; lăsați să stea la temperatura camerei în timp ce grătarul se încălzește. Grătar ușor cu ulei. Gatiti carnea de porc 3 minute pe fiecare parte (pe toate cele patru laturi) pentru un total de 12 pana la 15 minute. Carnea de porc se va face atunci când nu mai este roz în interior și a atins o temperatură internă de 145 grade F (65 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Scoateți de pe grătar și acoperiți carnea ușor cu un cort de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Lăsați să se odihnească cu 5 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Revista