File de carne de vită prăjită la cuptor

File de carne de vită prăjită la cuptor
O porție conține 799 calorii, 53G de proteine, și 63G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,55 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de carne de vită, ulei vegetal, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați File de vită prăjită cu muștar, File de vită marinat și prăjit în oală cu un cartof strălucitor A, și Piept De Vită Prăjit La Cuptor Texas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți fileul din frigider cu 30 de minute înainte de prăjire pentru a-l aduce la temperatura camerei. Preîncălziți cuptorul la 500 F și poziționați un suport în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Întindeți muștarul uniform pe toate părțile fileului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
3
Se presară cu sare, piper și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Încălziți uleiul într-o tigaie rezistentă la cuptor de 12 inci la foc mare; uleiul ar trebui să strălucească, dar să nu fumeze. Rumenim fileul pe toate părțile, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Așezați fileul în cuptor și reduceți temperatura la 425 F. prăjiți aproximativ 25 de minute pentru rare sau până când un termometru pentru carne citește 130 F când este introdus în centru. (Verificați temperatura o dată după aproximativ 20 de minute pentru a măsura cât de departe este fileul.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Scoateți fileul din cuptor și lăsați-l să se odihnească cu 10 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Revista