Fig Bare" Triton"
Fig" Newt " baruri este un fără gluten hor d ' oeuvre. O porție conține 63 calorii, 0g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 24. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați apă caldă, smochine calimyrna, sirop de arțar adevărat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Ochi de Triton, Salată proaspătă cu amprentă de spiriduș cu pansament cu ochi de Triton, și Crostini De Smochine La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptorul de căldură la 350 F. Spray 13x9-inch tigaie cu spray de gătit. Într-un castron mare, puneți amestecul de prăjituri.
Tăiați în unt, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin amestec în direcții opuse), până când amestecul arată ca firimituri grosiere. Rezervați 1 1/2 căni din amestecul de firimituri pentru topping. Apăsați amestecul rămas în partea de jos a tigaiei.
Coaceți 10 minute. Mișto.
Între timp, puneți smochinele și apa caldă în robotul de bucătărie. Acoperiți; procesați până se formează pastă netedă.
Adăugați siropul și coaja de lămâie; procesați până se omogenizează bine.
Întindeți amestecul de smochine uniform pe crusta parțial coaptă.
Într-un castron mic, amestecați rezervat 1 1/2 cană amestec de firimituri și nucile.
Se presară peste amestecul de smochine.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc. Se răcește complet pe raftul de răcire, aproximativ 30 de minute.
Tăiați în 6 rânduri cu 4 rânduri.