Ficat Tocat

Ficat Tocat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ficatul tocat. O porție conține 187 calorii, 18g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, bulion de pui, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Ficat Tocat, Ficat Tocat, și Ficat Tocat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se fierb tare ouăle timp de 10 minute, se scurg și se lasă deoparte să se răcească. Într-o tigaie mare,gătiți ușor ceapa în ulei (sau schmaltz) până când este moale și aurie. Creșteți căldura, adăugați ficatul și amestecați câteva secunde, astfel încât să absoarbă aroma cepei.Fie turnați amestecul într-un robot de bucătărie și procesați la o pastă grosieră sau netedăcu gribenele (dacă se utilizează), fie treceți amestecul printr-o râșniță de modă veche. Scoopinto un castron. Se unge ouăle pe partea grosieră a unei răzătoare și se adaugă în castron, rezervândun pic din oul ras pentru garnitură. Se amestecă pătrunjelul și se pliază ușor. Umeziți amestecul cu puțin vin, coniac sau bulion de pui și condimentați după gust cu sare și piper. Acoperiți cu folie de plastic și răciți până când este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
SchmaltzSchmaltz
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
RăzătoareRăzătoare
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Serviți în linguri pe individplăci acoperite cu puțin ou ras și boia de ardei pentru culoare și bucăți generoase de proaspete
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3
Vineri-noapte challah.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChallahChallah
4
Pentru a face gribenes și schmaltz
Ingrediente de care veți avea nevoie
SchmaltzSchmaltz
5
Scoateți grăsimea de rezervă dintr-un pui crud și puneți-o într-o tigaie. (De obicei, există o bucată de grăsime în jurul gâtului, cel puțin la o pasăre mai în vârstă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați 1 cană (8 oz) margarină fără lactate,1 linguriță de sare și 1 ceapă mare (cu pielea lăsată pentru a spori culoarea aurie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Scoateți pielea de pe pui, tăiați-o în bucăți mici și adăugați-o în tigaie. Setați la foc foarte mic și gătiți timp de 1 1/2-2 ore până când toată grăsimea a fost scoasă ușor din pielea de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Scoateți pielea din tigaie și scurgeți pe prosoape de hârtie pentru a formagribene sau crackling.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Turnați grăsimea (schmaltz) într-un vas de sticlă rezistent și păstrați-l în frigider până când este necesar*. Pe măsură ce grăsimea se răcește, un jeleu bogat se va colecta în partea de jos a vasului.Acest jeleu formează o bază delicioasă pentru supă sau sosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SchmaltzSchmaltz
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®
10
* Grăsimea (schmaltz) se va păstra până la 6 săptămâni la frigider. Păstrați gribenele înăuntrufrigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SchmaltzSchmaltz
11
Din bucătăria tradițională evreiască: peste 150 de rețete nostalgice și contemporane de Ruth Joseph și Simon Round. Text circulara 2012 Ruth Joseph și Simon rotund; fotografii circulara 2012 Isobel mânui. Publicat în 2013 de Kyle Books, o amprentă a Kyle Cathie Limited.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate49
Revista